Quantum Touch Richard Gordon

Quantum Touch

Quantum Touch

Richard Gordon heeft Quantum Touch ontwikkeld. Hij was een nieuwsgierige onderzoeker die 'healings' voor een breed publiek toegankelijk wilde maken. Dat is gelukt, want nu heeft iedereen de mogelijkheid een behandeling te ondergaan en samen met een Quantum Touch therapeut of alleen de kracht van het zelfgenererende systeem te versterken of versnellen.

De therapeut leert je te focussen op je levensenergie en deze te versterken. Deze energie wordt ook Chi of Prana genoemd. Tijdens de behandeling gebruikt de Quantum Touch therapeut ademhalingstechnieken en bewustwordingsoefeningen zodat de universele energie doorgegeven kan worden.

Quantum Touch Massage
Fotocredits: Uitgeverij Ankh-Hermes BV

Healing vanuit liefde

Alles in je lichaam is in trilling. Als een bepaalde plek in je lichaam ontstoken is, dan is de trilling lager. Door middel van ademhaling en energie via de handen kan je deze trilling weer gelijk laten lopen en de ontsteking wordt hierdoor geremd, de cellen geactiveerd en de trillingen genormaliseerd. De healing wordt gedaan vanuit liefde... 'er zijn voor iemand'. De persoon die de trillingen ontvangt is de eigenlijke healer, je doet het namelijk zelf!

Wat voel je?

Marga Li Massages leert je je bewust te worden van je eigen lichaam. Het is het verhaal van jouw lichaam. Iedereen kan het leren. Het is een bewustzijn van de wereld en van jezelf. Het gaat er niet om wat je hoort te voelen, maar wat je zelf voelt.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Klik hier.