Margalith Ledder Marga Li Massagepraktijk

Contact

Een afspraak maken?

Wanneer je eerst meer informatie wilt over één van de massagetechnieken of gelijk een afspraak wilt maken, vul dan het contactformulier in of bel naar 06-234 97 030.

Volgens de Indiase traditie masseer ik alleen vrouwen.

Marga Li Massages is er voor jong & oud!

Margalith Ledder MargaLi Massage

Contactformulier

  De persoonsgegevens die je bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen worden verwerkt zoals is omschreven in de Privacyverklaring.
  gelezen en akkoord

  Referenties

  Intuïtief en met liefdevolle aandacht

  "Al meer dan twee jaar kom ik bij Margalith, eerst voor Voetreflexmassage en Quantum Touch, later voor een gehele Ayurvedische massage. Ik ben geboren met een occulta spina bifida, begin van een open rug in de nek. Margalith is één van de weinigen die mijn nek en rug wil en durft te masseren en zij doet dit met kennis van zaken, intuïtief en met liefdevolle aandacht. Ik kan me daardoor veel beter ontspannen en heb minder pijn. Ik kan haar een ieder aanraden want het is heerlijk om op een respectvolle, liefdevolle wijze aangeraakt te worden. Het doet mij heel erg goed."

  Henriëtte van Alteren

  Healing hands

  "Thank you for a lovely time at your beautiful place. Your healing hands make my body and mind feel at ease, relaxed and nourished. Thank you!"

  Charlotte, Hilversum

  Zonnige toekomst

  "Ik heb al meerdere jaren rugklachten. Na twee behandelingen door Margalith was ik al veel mobieler. Toch adviseerde zij mij naar een manueel therapeut te gaan. Door het kraken en de aanvullende massages van Margalith ben ik weer herstellende van de rugklachten en zie ik de toekomst weer zonnig tegemoet."

  Wijnand, 's Graveland

  Ontspannen en bevrijdend

  "Ik heb inmiddels tweemaal mogen genieten van een massage van Margalith. Eenmaal een totale lichaamsmassage - absolute weldaad - en eenmaal Quantum Touch met een voetreflex massage. Aanrader! Uit het hoofd en beter aarden. Werkelijk subliem."

  Nathalie, Hilversum

  De massagebehandeling is echt een totaalpakket

  "Ik heb in mijn leven al heel wat behandelingen ondergaan i.v.m. de nasleep van een auto-ongeluk, maar wat ik ondertussen alweer sinds 3 jaar bij Marga Li mag ervaren is echt bijzonder. Haar massage is ontzettend goed en deskundig en daarnaast legt zij ook al haar energie en warmte in de massage.

  Bij binnenkomst even in een voetenbadje, terwijl je vertelt wat je wilt vertellen. Daarna start de massage. Naast de deskundigheid, voel je dat Marga Li de massage geeft met haar hart. Je voelt de oprechte warmte die zij toevoegt. Totaal anders dan bij andere massages die ik in het verleden heb gehad. De behandeling is echt een totaalpakket. Stukje bij beetje voel ik dat de spanning en pijn mijn lichaam verlaat tijdens de massage. En ook mentaal kom ik steeds beter in balans. Het blijft voor mij wonderbaarlijk hoe mooi dit is en hoe het mij keer op keer overkomt.

  Na de massage voel ik mij ontspannen en energiek tegelijk. Je ziet weer kansen en mogelijkheden voor de rest van de week. Ik wil Marga Li Massages van harte aanbevelen voor iedereen die zichzelf iets goeds en moois gunt!"

  Warme groet,
  Debbie